Etiketter

måndag 21 maj 2012

Fått mycket gjort!

Sköönt med långhelg! Eller hur? Vi har hunnit med en hel del i helgen vilket känns jätteskönt! Som alla vet så ägnar vi ju större delen av vår lediga tid till nya huset. Och även denna helg (+att vi hunnit med en massa annat också). Nu har vi kommit så långt att former i huset börjar komma fram. Jag har målat Felicias rum så nu är det bara fondtapeten kvar, golvlisterna och ett par kontakter. Sen kan vi börja möblera hennes rum!

Idag började jag måla i vårat sovrum, och vi har äntligen hittat alla tapeter som vi vill ha till hela huset (utom kontorsrummet som prioriteras allra sist, för det är inte så noga med än så länge). Det blir en bra mix av färgern, tapeter och former tror jag. T har satt upp alla köksskåpen, utom vitrindelen, samt murat en "vägg" till köksön som skall vitmålas.
MEN vad svårt det är att hitta färger och tapeter för ett helt hus, som dessutom skall synca varandra! Har inte varit helt lätt! Har ca 20 olika tapetstumpar sittandes på alla väggarna för att "känna in" och nu har vi äntligen bestämt oss! Färgerna har vi hemma samt färgerna till alla rummen, och klinker till hela undervåningen. Tapeterna beställs i början av veckan till hela huset och vi börjar äntligen se resultatet växa fram efter alla års slit.
Känns såå underbart att vi snart är framme vid vår dröm! Självklart finns massvis kvar att göra innan vi är där, men nu är det mest roliga kvar!

1 kommentar:

  1. Kul att få börja med finliret !

    Kram Therese

    SvaraRadera