Etiketter

tisdag 10 januari 2012

Vi funderar på tillökning i familjen

Vi funderar. Har funderat länge. Ska vi eller ska vi inte? Flisan vill jättegärna! Hon skulle bli så glad och skulle hjälpa till att ta hand om den. Men är det rätt läge nu? Hm, vi funderar och funderar. Men det skulle vara kul! En liten till i familjen! För Flisans skull. Det lutar åt en liten till. Och vi har ju faktiskt en tidigare som är född på 2000-talet så det blir inte så många år emellan. Det är ju så himla gulligt med en liten unge! Men är det klokt? Och kan vi nu? Funderar och funderar....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..... en unge
.
.
.
..... eller inte.....
.
.
.
..... en liten bebis....
.
.
.
på 12 veckor... En kattunge alltså!! :-)


Flisan har länge frågat om hon inte kan få ett eget husdjur och har önskat sig alltifrån kanin, hamster, marsvin, undelat mm. Men det åtkommande svaret har blivit, "men vi har ju Cindy, vår katt". Hmm, en katt är en katt med instinkt att jaga och fånga smådjur så idén med föreslagna djur har inte varit så lyckad. men vi har istället kommit på att kanske en kattunge kan vara lösningen. Det blir ju same same liksom. Tror nog Cindy skulle acceptera den och ta till sig den lilla ungen.

Vi känner några som har kattungar nu som i månadsskiftet feb/mars blir 12 veckor gamla, vilket är då tidigast som man bör skaffa hem en kattunge. Så vi får väl se om vi lyckas tjinga en liten tjej till.
Men Flisan vet inget och kommer inte att få reda på det förrän den dagen vi i så fall hämtar hem den. Och hon kommer att bli så lycklig! Hoppas vi lyckas tjinga en! Håll tummarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar