Etiketter

söndag 18 mars 2012

Nu har vi bestämt oss!

Idag, efter en annons på blocket som sattes in igår kväll, så har vi bestämt oss för vilken kattunge som vi vill ha! Felicia har ju länge velat haft ett eget husdjur och eftersom vi har en katt med kattinstinkt så har vi ju inte kunnat tillgodose hennes önskemål om hamster, kanin eller marsvin. Men det vi kom fram till var att vi kunde ju skaffa en katt till, det är ju same same. Ikväll åkte F och jag och tittade på en blandras i Södertälje och tingade en kattunge-tjej som släpps för leverans den 10e April!
När vi på dagen avslöjade att hon skulle få en egen kattunge så trodde hon först inte på oss... Hon var väldigt skeptisk och trodde att vi skämtade. Men hon fick ikväll lämna över handpenningen själv efter att fått bestämma vilken kisse utav de 5 som var kvar som hon ville ha. En jättesöt och social och nyfiken liten kisse. Visst är hon söt?


Vi har ännu inte bestämt namnet på henne. Men vi har ju en Cindy redan och både katter och hundar sägs ju lysstra bäst till SSS, så vi får väl se vad vi hittar för namn!

En lycklig dotter gick nyss och lade sig och hon somnade direkt! Långt till den 10e april för en liten förväntansfull 6,5 åring!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar