Etiketter

onsdag 30 januari 2013

Lampor!

Dessa beslut.... det finns inget ände på det hela. Inte nog med att vi har tagit hundratals beslut under vårt husbygge gällande konstruktion, val av fönster, dörrar, eluttag, kontakter (vart alla skall sitta och hur vi vill ha ljuset osv), tapeter, färger, av produkter, möbler och möblering, inredning och en väldig massa detaljer. Nu är vi inne på lampor... Det är inte helt lätt kan jag säga med alla val och alla beslut.

Jag såg ut en lampa redan för snart ett år sedan på K-rauta, en pendellampa med 3 st lampor hängande i en skena som vi tänkte ha över köksbordet. Nu är den ute ur sortimentet.... hmm. Vi fick tänka om och gjorde ett inköp av en helt annan lampa, en stooor (70 cm i diam) och rund, svart med ca 35 cm höjd. Provade den i köket men insåg snabbt att den var för bumlig och "skymde" hela fönstret nästan. Nä, den hamnade i vårt sovrum istället.

Vid närmare efterforskning så kunde K-rauta ta hem den första utvalda lampan men berättade för oss att många blir missnöjda med inköpet efter ett tag, då den är väldigt svår att hålla ren.... Hmm igen. Vi skippade det alternativet och köpte en kökslampa på Ikea istället. Vi är skitnöjda just nu, men vi vet inte om det är en lampa som vi kommer att ha där för all framtid. Men den duger bra att börja med!

Ni får komma förbi och kika! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar