Etiketter

tisdag 9 oktober 2012

Nu kan det vara nog!

Nu är jag less. Riktigt less. På mycket! Nu har jag bestämt mig för att ta tag i vissa situationer ordentligt och förändra min tillvaro. Dags att göra något rationellt! Efter en lång rad av motgångar detta år så har jag bestämt för göra vissa drastiska åtgärder med saker som jag länge gått och dragit på och vägt fördelar och nackdelar med vad som är bäst! Nu får det vara nog! Jag kämpar inte emot längre utan jag gör nu vad som krävs för en bättre tillvaro. Jag får i värsta fall börja om från början och kämpa mig upp, för så här kan jag inte ha det. Uppryckning Helen!

Men det är skönt att ha bestämt sig! Riktigt skönt! Nu kör jag igenom min "Att-göra-något-radikalt--göra-lista" grundligt och bockar av de gamla invanda "surdegarna" samt skriver en ny "Att-göra-lista" med nya företeelser istället! För det måste jag, kan inte bara ha en jobbig lista utan måste ju peppas också av den nya listan! Såklart! (Ni skulle bara se båda listorna.... :-)

Detta kanske låter väldigt allvarligt och tufft, men det är ingen fara, för när jag väl bestämmer mig att genomföra något så brukar det oftast, inte alltid men oftast, gå rätt lindrigt och skonsamt framåt!

Kram på er!

 

2 kommentarer:

  1. Nu får du sluta säga AAA men inga B... Jag blir ju nyfiken! Go Girl! Kram Therese

    SvaraRadera
  2. Haha, jag får väl berätta sen då :-) /kram Helen

    SvaraRadera